Dit domein ligt in Reigny, wat we terugvinden in de oostkant van de Loire, namelijk in Sancerre. Het grootste deel van de wijngaarden bevinden zich op de hellingen van het Cirque de Reigny, waar je een schitterend uitzicht hebt.
Hier hanteren ze een polycultuur, dus er zitten meerdere soorten gras tussen de wingerds voor extra zuurstof. Er lopen dieren door de velden voor een natuurlijke bemesting en het ‘snoeien’ van de planten. En daarnaast groeien er ook nog diverse planten en granen voor een gezondere en diverse bodem.
Dat is nog niet alles, ze produceren namelijk hun eigen barriques! Dit gebeurde door bompa Marcel Chotard, die een meubelmaker was van origine. Momenteel is het kleinzoon Simon die hier sinds 2011 wijnen maakt, nadat hij is afgestudeerd als oenoloog in Toulouse. Simon zijn vader, Daniel, onder wiens naam ze nog altijd wijn maken, begon zijn carrière als leraar. Daarnaast is hij een begaafd gitarist en accordeonspeler!
Soit, over op de wijn: Hun witte wijnen zijn gigantisch precies en verfijnd gemaakt en hun rode wijnen gaan bijna naar het Bourgondische karakter toe. Hier komt de Kimméridgien kalkgrond veel voor in de bodem. Deze rode en witte ijzerhoudende kleigrond met kalksteen zorgt voor een iets minder expressieve neus, maar veel meer breedte en diepte in de mond. Deze wijnen behouden ook opvallend meer frisheid.