Een familiedomein in Bourgogne, sinds 1979 geleid door Ghilaine en
Jean-Hugues Goisot. Sinds 2005 werken zoon Guilhem en zijn vrouw Marie ook mee. Gelegen in het wijndorp Saint-Bris le Vineux, omringd door de appellaties Irancy, Chablis en Auxerre. Kortom: Het noorden van Bourgogne dus. Zij beheren 30 hectare grond, werken al lange tijd volledig biodynamisch en zijn daarnaast heer-en-meester in het laten spreken van de bodem in het glas. Hun Exogyra Virgula is een Sauvignon Blanc waar veel producenten uit Sancerre het koud zweet van krijgen, bijvoorbeeld! Een veelzeggende quote van Jean-Hugues luidt als volgt: ‘Wijn wordt gevinifieerd in de wijngaard, niet in de kelder’. Daarnaast zijn zij een van de weinige met de druif Fié Gris, ook wel Sauvignon Gris of Sauvignon Rosé, door de roze vlekjes op de schil. Een zeldzame druif die nog maar op enkele tientallen hectare terug te vinden is! En ook nog een extra toffe bijkomstigheid: betaalbare Bourgogne. Het bestaat nog! Rond augustus-september, wanneer de oogsttijd aanbreekt, proeven ze elke dag druiven en kijken ze van dag-tot-dag of ze perfect rijp zijn en welke percelen ze gaan oogsten. Enkel vaten van Frans eikenhout, uit hoger gelegen bossen.